Op naar: een nieuw blog jaar

Vamorgen kreeg ik een overzicht van mijn statistieken in mijn inbox, hierin werd mijn afgelopen blogjaar uiteengezet. Toppunt van het jaar: Easy Wineglass met een viewers aantal van wel 670! Een bericht uit 2012 dat kennelijk nog steeds online rondcirkelt. In totaal hebben vanuit 39 landen verschillende mensen mijn blogs gelezen. Mocht je het leuk vinden om inzicht te krijgen in mijn statistieken, dan kan dat: klik hier om het complete rapport te bekijken.

Komend jaar wil ik met een hogere frequentie berichten posten om mijn eigen naam meer bekendheid te geven. Deze blogs zullen met name gaan over de onderwerpen: voeding, duurzaam leven en stedenbouw. Maar daarnaast ook alle nieuwe signalen die ik opvang en waardoor ik geïnspireerd raak.

In de tussentijd ben ik sinds juni onderdeel geworden van Haven & Monder, een adviesbureau op het gebied van conceptontwikkeling en projectmanagement. Met mijn specialisaties in Food en Living ben ik werkzaam als conceptontwikkelaar en trendanalist, je kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.

cropped-havenmonderlogoblwtrnsprnt.png

Plaats een reactie